About beyazlatma diş

Wiki Article



Sağlam bir ağız bakımı rutini uygulasanız bile, dişleriniz zamanla lekelenebilir. Dişlerinizi fırçalamak ve antiseptik bir gargara kullanmak ağzınızı temiz ve sağlıklı tutacaktır.

Estetica İstanbul, yurtdışında estetik ameliyat organizasyonunda 10 yılı aşkın tecrübesi ile maksimum güvenlik ve uygun fiyata yolculuğunuzun başlangıç ​​noktasıdır.

Etkili diş beyazlığı sağlayan modellerin içerisinden kendiniz için suitable olanı seçerek kısa sürede beyaz dişlere kavuşabilirsiniz. Crest çeşitleri arasında yer alan diş beyazlatma bantları oldukça pratik ve uygulaması kolay olan ürünler arasında yer alır. Sık sık kullanıma uygun olmayan bu bantlar, belli düzen aralığında kullanıldıklarında daha etkili sonuçlar verebilir. Diş bakımlarınızı günlük olarak yaparsanız kısa zaman içerisinde oldukça sağlıklı bir ağız ve diş sağlığına kavuşmuş olursunuz. Diş sorunlarına ve ağız içerisinde oluşan mikroplara göre damak hastalıkları da ortaya çıkabilir. Bu sebeple Crest fiyatları modellerin best hacmine, içeriğinde kullanılan malzemesine ve diğer pek çOkay özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Modellerin cep yakmayan fiyatlarda olması ile dilediğiniz modeli kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Trendyol aracılığıyla sunulan Crest indirimlerinden de yararlanarak ağız ve diş sağlığınız için uygun olan modeli daha da uyguna satın alabilirsiniz.

Her insanın diş rengi ve yapısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple beyazlatma uygulamalarının her kişide farklı seviyede sonuçlar oluşturacağı göz önünde bulundurulmalıdır.

Bembeyaz bir gülümseme herkesin hayalidir ve fakat bu hayal her zaman bu kadar “beyaz” sonuçlanmayabilir. Gerek beslenme alışkanlıkları gerek genetik yapılar derken pek çOkay sebepten dişlerimiz istediğimiz beyazlıkta olmayabilir.

one tatlı kaşığı karbonat ve su ile kalın macun kıvamı elde edin. Birkaç dakika dişlerinizi bu karışımla fileırçalayın. Bu yöntemi uygularken, karıncalanma veya yanma hissi oluşursa kullanmayı bırakın.

Diş beyazlatma; bembeyaz dişlere ve doğal gülüşlere sahip olmak herkesin istekleri arasında yer alıyor. Diş beyazlatma işlemi renk tonu koyulaşmış, diş taşları meydana gelmiş ve diş beyazlatma kiti lekeli dişleri olan hastalarımız için uyguladığımız bir tedavi yöntemidir.

Evde Diş Beyazlatma Yöntemleri; Sağlıklı kokan ve iyi bir durumda olan ağız içi kendini şu şekilde belli eder;

Limon, çilek gibi asidik meyve ve sebzeler dişlerin temizlenmesine ve beyazlamasına lawnımcı olabilir. İçerdikleri asit sebebiyle diş eti ve diş minesine zarar verebilir. Bu nedenle kullanım miktarı ve sıklığına dikkat edilmelidir.

Dişlerinizin beyaz be sağlıklı olabilmesi için Ağız ve Diş bakımımıza gereken özeni göstermeniz gerekir. Bunun için dişlerinizi düzenli olarak fırçalamalı, diş diş beyazlatma macunu ipi kullanmalı ve çeşitli gargaralarla ağız ve diş hijyeninizi tam olarak gerçekleştirmeniz gerekir. Ağız ve diş temizliğinizi ya da bakımınızı düzenli olarak gerçekleştirmediğinizde diş beyazlatma kalemi ilk başta bir beyazlık oluştursa da ilerleyen süreçte bir işe yaramayacaktır.

Evde diş beyazlatma yöntemleri ise son zamanlarda oldukça popüler hale gelmiştir. Bu yazıda, limon suyu ve karbonat karışımının diş beyazlatmada etkisi hakkında bilgi vereceğiz.

Dişler dışsal veya içsel etkenler sebebiyle renklenmeye veya sararmalara maruz kalır. Bazı kişilerin de doğuştan gelen bir diş renklenmeleri vardır.

Beyazlatıcı diş macunu kullanımı da beyazlatma etkisini uzatacaktır. İçerisinde aşındırıcı bulunan diş macunları veya diş tozlarının kesinlikle bu süreçte kullanılmamalı.

Diş eti problemi bulunan kişiler, diş beyazlatma uygulamasından önce diş eti tedavisine alınacaktır.

Report this wiki page