diş beyazlatma fiyatları - An Overview

Wiki Article



Herhangi bir anestezik durum gerekmeden işlemi uyguluyoruz. Acıbadem diş sağlığı kliniği olarak bembeyaz dişlere kısa sürede kavuşmaleızı sağlıyoruz.

Öncelikle diş kliniği ile iletişime geçilip seansı rezervasyonu yapılır. Dişlerinizin mevcut durumu değerlendirilir ve diş beyazlatma işleminin sizin için uygun olup olmadığı belirlenir.

Hangi yöntemin tercih edildiğine bağlı olarak diş beyazlatma işleminin nasıl uygulandığı da değişebiliyor. Ancak temelinde benzer bir sistemle dişlerde beyazlık etkisinin yakalandığını söyleyebiliriz.

Doktorunuzu Seçin Birbirinden deneyimli doktor kadromuz ve farklı uzmanlık alanları ile sizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Net sitemiz üzerinden doktorlarımızı inceleyebilir ve işlem yaptırmak istediğiniz diş hekiminizi seçebilirsiniz. 

Diş Beyazlatma Yan Etkileri Nelerdir? İşlem sonrası hafif bir hassasiyet dışında herhangi bir yan etkisi veya herhangi bir challenge yaşamazsınız. Eğer bu hassasiyet uzun süre devam ederse hemen doktorunuzla iletişime geçin.

Diş beyazlatma, doğal dişlerin sağlıklı ve beyaz görünmesini sağlamak amacıyla uygulanan bir diş estetiği tedavisidir.

Eğer diş beyazlatma için uygun bir adaysanız; diş hekiminiz, işlem öncesinde dişlerinizin temizler ve diş beyazlatma işlemine hazır hale getirir.

İki farklı yöntem ile uyguladığımız bleaching yöntemi dişlerinizin istediğiniz beyazlığa kavuşmasını kısa sürede sağlıyor. İlk olarak hastamızın diş renginin ne kadar hasar aldığını değerlendiriyoruz.

Protez diş, diş kayıplarının giderilmesi için takılan veya üretilen yapay dişlerdir. Protez dişler, diş kaybı olan insanların estetik ve fonksiyonel diş beyazlatma ücretleri olarak tekrar diş sağlıklarına kavuşmalarını hedefler. Protez dişler, çeşitli malzemeler kullanılarak üretilir ve diş hekimliğinde yapılan bir tedavidir.

Evde diş beyazlatma yöntemi olarak bilinen bu yöntemde, diş hekimi tarafından hazırlanan bir plak dişe yerleştirilir ve evde diş beyazlatma sağlanır.

Ancak, karbonatın aşındırıcı olduğunu unutmayın, bu nedenle sık sık kullanmaktan kaçının ve diş etlerinize zarar vermemek için nazikçe fırçalayın. İkinci yöntem ise limon suyu ve karbonat karışımının etkisidir. Limon suyu ve karbonatın karışımı, dişlerin beyazlamasını teşvik eden ve lekeleri çıkaran doğal diş beyazlatma fiyatı asidik bir bileşiktir. Biraz limon suyu ile karbonatı karıştırarak macun kıvamına getirin ve dişlerinizi bu karışımla fileırçalayın. Limon suyunun asidik özellikleri nedeniyle, bu yöntemi sık sık kullanmamaya özen gösterin ve diş minesine zarar vermemek için dikkatli olun.

Uzman Ziyaretleri Ameliyat öncesi diş doktorunuzu ücretsiz şekilde ziyaret ederek, ziyaret sırasında ameliyat veya tedavilerle ilgili bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca operasyon sonrası periyodik kontroller sağlanacaktır.

Yağ çekme olarak bilinen diş beyazlatma yöntemi, bir tatlı veya yemek kaşığı organik yağ ile yapılıyor. Tercihen hindistan cevizi ya da susam yağı kullanabileceğiniz bu uygulamada, yağı ağzınızda fifteen-twenty dakikaya kadar aralıklı olarak çalkalamanız gerekiyor.

Diş eti problemi bulunan kişiler, diş beyazlatma uygulamasından önce diş eti tedavisine alınacaktır.

Report this wiki page